fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kallioistenniemen venesataman uudistettu kaava lautakuntaan – nähtäville kevään aikana
Artikkelit

Kallioistenniemen venesataman uudistettu kaava lautakuntaan – nähtäville kevään aikana

Heinola-Kouvola vesiväylän kannatusyhdistyksen retkellä kesäkuussa 2018 tutustuttiin eri venesatamapaikkoihin. Kuvassa osa retkeläisistä Jaalan Kallioistenniemessä.   Kouvolan kaupunki jatkaa veneilyyn liittyvien palvelujen kehittämistä Kymijoen vesistössä ajanmukaistamalla Voikkaan Hirvelän ja Jaalan Kallioistenniemen venesatama-alueiden asemakaavat. Kaavat ovat teknisen lautakunnan käsittelyssä tiistaina 22.1. Kallioistenniemen venesataman veneilypalveluiden kehittäminen käynnistyy nykyisen venesataman muutoksella, jossa sen venepaikat ja pysäköintialueet toteutetaan alueen jo...