fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kallioistenniemen venesataman uudistettu kaava lautakuntaan – nähtäville kevään aikana
Artikkelit

Kallioistenniemen venesataman uudistettu kaava lautakuntaan – nähtäville kevään aikana

Heinola-Kouvola vesiväylän kannatusyhdistyksen retkellä kesäkuussa 2018 tutustuttiin eri venesatamapaikkoihin. Kuvassa osa retkeläisistä Jaalan Kallioistenniemessä.   Kouvolan kaupunki jatkaa veneilyyn liittyvien palvelujen kehittämistä Kymijoen vesistössä ajanmukaistamalla Voikkaan Hirvelän ja Jaalan Kallioistenniemen venesatama-alueiden asemakaavat. Kaavat ovat teknisen lautakunnan käsittelyssä tiistaina 22.1. Kallioistenniemen venesataman veneilypalveluiden kehittäminen käynnistyy nykyisen venesataman muutoksella, jossa sen venepaikat ja pysäköintialueet toteutetaan alueen jo...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.