tiistai, 21 tammikuun, 2020
Etusivu > Artikkelit > Kallioistenniemen venesatamakaava nähtäville – naapureilta vastustavaa palautetta
Artikkelit

Kallioistenniemen venesatamakaava nähtäville – naapureilta vastustavaa palautetta

Jaalan kirkonkylän eteläpuolella sijaitsevan entisen Sahaniemen eli nykyisen Kallioistenniemen itäosassa sijaitsevan venesataman sekä siihen liittyvät Kallioistentien ja lähivirkistysalueen asemakaavaehdotus ja asemakaavan muutosehdotus tulee nähtäville 6.2.-11.3.2019 Tekniikka- ja ympäristötalossa Kuusankoskella. Valmisteluvaiheen kuulemisessa on kaavoittajalle toimitettu kuusi naapuruston palautetta. Niissä on kiinnitetty huomiota mm. ympäristökysymyksiin (pelko sahatoiminnan aikaisten ympäristömyrkkyjen leviämisestä järven pohjassa aallonmurtajan muutostöiden aikana), jätehuoltoon, parkkipaikkoihin,...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus