fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kallioistenniemen venesatamakaava nähtäville – naapureilta vastustavaa palautetta
Artikkelit

Kallioistenniemen venesatamakaava nähtäville – naapureilta vastustavaa palautetta

Jaalan kirkonkylän eteläpuolella sijaitsevan entisen Sahaniemen eli nykyisen Kallioistenniemen itäosassa sijaitsevan venesataman sekä siihen liittyvät Kallioistentien ja lähivirkistysalueen asemakaavaehdotus ja asemakaavan muutosehdotus tulee nähtäville 6.2.-11.3.2019 Tekniikka- ja ympäristötalossa Kuusankoskella. Valmisteluvaiheen kuulemisessa on kaavoittajalle toimitettu kuusi naapuruston palautetta. Niissä on kiinnitetty huomiota mm. ympäristökysymyksiin (pelko sahatoiminnan aikaisten ympäristömyrkkyjen leviämisestä järven pohjassa aallonmurtajan muutostöiden aikana), jätehuoltoon, parkkipaikkoihin,...