fbpx
Etusivu > Artikkelit > Pienillekin yrityksille ja tuottajille mahdollisuus hyötyä asuntomessuista – nyt on aika varata paikat
Artikkelit

Pienillekin yrityksille ja tuottajille mahdollisuus hyötyä asuntomessuista – nyt on aika varata paikat

Projektikoordinaattori Heli Vartiainen esittelemässä Korian asuntomessualuetta.   Asuntomessut Korialla tuovat miljoonia euroja seudulle. Kouvolan kaupunki ja Kymenlaakson kylät tarjoavat mahdollisuutta pienillekin toimijoille ottaa osansa tuosta jopa 13-15 miljoonan euron kakusta. Kävijöitä asuntomessuille odotetaan jopa 140 000. Kaupunki tarjoaa teltan yritystorille messualueella asuntomessukuukauden ajalle eli 12.7.-11.8.2019. Teltan 96 neliöön mahtuu useita yrittäjiä ja paikan kustannukset koko...
Tämä artikkeli näkyy kokonaisuudessaan vain verkkolehden ja paperi/näköislehden tilaajille. Tilaukset-valikosta voit tilata verkkolehden 1, 3, 6 tai 12 kuukaudeksi ja paperi- tai näköislehden kestotilauksena.