fbpx
Etusivu > Artikkelit > Verlassa juoksutetaan vettä vähemmän – Niska- ja Suolajärven alimmat vedenkorkeudet nousevat
Artikkelit

Verlassa juoksutetaan vettä vähemmän – Niska- ja Suolajärven alimmat vedenkorkeudet nousevat

Arkistokuva: Eero Niskala Niska- ja Suolajärvellä usein toteutuvat kaikkein alhaisimmat vedenkorkeudet jäävät nyt uusien juoksutusehtojen johdosta pois ja vedenkorkeus on kuivempina aikoina noin 15-20 cm ylempänä kuin aiemmin. Muilta osin juoksutusehdot säilyvät ennallaan. Korkein hallinto-oikeus teki 11.1.2019 päätöksen liittyen valitukseen Kouvolassa, Verlan pohjoispuolella sijaitsevan Niska- ja Suolajärven juoksutusehtojen muuttamista koskevassa asiassa. Valitus hylättiin ja Etelä-Suomen...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.