perjantai, huhtikuu 26, 2019
Etusivu > Artikkelit > Haluaisitko kesämuusikoksi Kouvolaan?
Artikkelit

Haluaisitko kesämuusikoksi Kouvolaan?

Kouvolan kaupunki etsii kesämuusikoita kahden viikon jaksoille kesäksi 2019. Hakuaika alkaa 21.2.2019.

Kouvolan kaupunki etsii kesämuusikoita. Kahden viikon pesti kesämuusikkona odottaa musiikkia harrastavia ja esiintymiskykyisiä nuoria. Kesämuusikot ovat töissä 9.6. – 11.8. välisen ajan kahden viikon jaksoissa.Keikkoja on tuttuun tapaan kaduilla, toreilla, vanhusten palvelutaloissa ja erilaisissa kesätapahtumissa eri puolilla kaupunkia. Kesämuusikoiden palkka kahden viikon jaksolta on 600 €.

Kesämuusikoista muodostetaan pieniä akustisia kokoonpanoja ja valmiit, ehdot täyttävät duot ja triot sekä solistit voivat myös jättää hakemuksensa. Äänentoistoa käyttäviä bändejä ei valitettavasti voida rekrytoida käytännön syistä.

Kesämuusikoksi voivat hakea kouvolalaiset vuosina 1999 – 2003 syntyneet koululaiset ja opiskelijat. Jokaisen bändin jäsenen pitää erikseen hakea paikkaa. Haku alkaa 21.2.2019 ja päättyy 17.3.2019. Paikkaa haetaan kaupungin verkkosivujen kautta, osoitteessa www.kouvola/rekry

Lue lisää aiheesta: www.kouvola.fi/kesatyot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *