fbpx
Etusivu > Artikkelit > Iitin Yrittäjät palkittiin yhtenä vuoden parhaista yrittäjäyhdistyksistä – Jaalan Yrittäjät oli yksi finalisteista mutta ei tullut palkituksi
Artikkelit

Iitin Yrittäjät palkittiin yhtenä vuoden parhaista yrittäjäyhdistyksistä – Jaalan Yrittäjät oli yksi finalisteista mutta ei tullut palkituksi

Kuva: Iitin Yrittäjien puheenjohtaja Markku Yli-Kaitalan tuuletus palkitsemisen jälkeen. Iitin Yrittäjät palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden 2018 parhaana paikallisyhdistyksenä 100-199 jäsenyrittäjän sarjassa. Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Silja Europalla perjantaina 1. helmikuuta 2019. Jaalan Yrittäjät oli finalistina alle 100 jäsenen sarjassa, jossa palkituksi tuli Heinäveden Yrittäjät Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaat paikallisyhdistykset jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.