tiistai, marraskuu 19, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jaalan Viihdekuorolaisia mukana Jouni Sjöblomin juhlakonsertissa
ArtikkelitMusiikki

Jaalan Viihdekuorolaisia mukana Jouni Sjöblomin juhlakonsertissa

Kouvolankylän VPK:n talo täyttyi ääriään myöten 6. helmikuuta konserttiyleisöstä. Juhlan aiheena oli tasavallan presidentin joulukuussa Jouni Sjöblomille myöntämä director musices -arvonimi. Jouni Sjöblom otti onnitteluja vastaan ennen konsertin alkua. Konsertissa esiintyi yhdeksän Sjöblomin johtamaa kouvolalaista kuoroa sekä Vokki-yhtye. Sjöblom johtaa myös Jaalan Viihdekuoroa. Muita hänen johtamiaan kuoroja ovat Kansanoopperakuoro, Joenvarren Laulajat, Sekakuoro Laulujen Virta, Viihdekuoro...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus