fbpx
Etusivu > Artikkelit > Yksityisteiden valtionavustuksiin ei vaadita enää pysyvää asutusta -vähimmäispituuskin poistui
Artikkelit

Yksityisteiden valtionavustuksiin ei vaadita enää pysyvää asutusta -vähimmäispituuskin poistui

ELY-keskuksen myöntämiin valtionavustuksiin yksityisteiden parantamiseksi tuli muutoksia vuoden 2019 alusta, kun uusi yksityistielaki asetuksineen astui voimaan. Tänä vuonna harkinnanvaraista tukea on saatavissa koko maassa yhteensä 17 miljoonaa euroa. Uudessa laissa on kaksi olennaista muutosta valtionavustuskriteereihin: vaatimukset yksityistien varren pysyvästi asutuista talouksista ja tien vähimmäispituudesta poistuivat. Näin avustusmahdollisuuksien piirissä olevien yksityisteiden määrä kasvaa, vaikka itse avustustoiminta...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.