fbpx
Etusivu > Artikkelit > Pyhäjärven veneväylät päivitetään – kaupungin Asuminen ja ympäristö -toimialalla tiukkaa talouskuria
Artikkelit

Pyhäjärven veneväylät päivitetään – kaupungin Asuminen ja ympäristö -toimialalla tiukkaa talouskuria

Kouvolan kaupungin tekninen johtaja Hannu Tylli sanoo, että edellisvuotta noin 1,5 miljoonaa pienemmän talousarvion säästöt raavitaan pienistä puroista. Viime vuoden tapaan noudatetaan tiukkaa talouskuria. - Digitaalisuus tuo säästöä pitkällä aikavälillä, kun esimerkiksi rakennusluvat siirtyvät pikku hiljaa täysin sähköiseen menettelyyn. Nyt jo on havaittavissa selvä ero aikaisempiin vuosiin esimerkiksi siinä, että karttapalvelujen käyttö netissä on vähentänyt puhelinkyselyjen...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.