fbpx
Etusivu > Artikkelit > M-kauppa ja leipomo aloittaa Vuolenkoskella – monen jaalalaisen mökkitien varrella
Artikkelit

M-kauppa ja leipomo aloittaa Vuolenkoskella – monen jaalalaisen mökkitien varrella

Janne Arponen aloittaa leipomotoiminnan Vuolenkoskella huhtikuun alussa ja samalla aukeaa myös M-kauppa. Kuvassa Arponen Vuohijärven kyläkaupan edessä. Monen jaalalaisen mökkireitin varrella olevalla Vuolenkoskella avataan leipomo ja kauppa huhtikuun alussa. Kiinteistössä aikaisemmin toiminut Sale-myymälä lopettaa maaliskuussa. Vuolenkoskelainen Janne Arponen on ostanut kiinteistön ja siirtää Ruisranne-leipomonsa toiminnan Nastolasta Vuolenkoskelle. Kauppakiinteistössä aloittaa myös M-kauppa, jossa yrittäjinä toimivat Sari...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.