sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > M-kauppa ja leipomo aloittaa Vuolenkoskella – monen jaalalaisen mökkitien varrella
Artikkelit

M-kauppa ja leipomo aloittaa Vuolenkoskella – monen jaalalaisen mökkitien varrella

Janne Arponen aloittaa leipomotoiminnan Vuolenkoskella huhtikuun alussa ja samalla aukeaa myös M-kauppa. Kuvassa Arponen Vuohijärven kyläkaupan edessä.

Monen jaalalaisen mökkireitin varrella olevalla Vuolenkoskella avataan leipomo ja kauppa huhtikuun alussa. Kiinteistössä aikaisemmin toiminut Sale-myymälä lopettaa maaliskuussa.

Vuolenkoskelainen Janne Arponen on ostanut kiinteistön ja siirtää Ruisranne-leipomonsa toiminnan Nastolasta Vuolenkoskelle. Kauppakiinteistössä aloittaa myös M-kauppa, jossa yrittäjinä toimivat Sari Kalso ja Eija Lehtinen, joilla on kauppa myös Vuohijärvellä, Repoveden kansallispuistoon johtavan tien risteyskohdassa Vuohijärven luonto- ja kulttuurikeskusta vastapäätä.

Kotileipomo Ruisranne valmistaa tuoreleivonnaisia Vuolenkosken M-kauppaan sekä muihin jälleenmyyntipisteisiin.

Eija Lehtinen sanoo, että kaupassa tulee olemaan samantyyppinen valikoima kuin Vuohijärvellä eli peruselintarvikkeita kyläläisten ja mökkiläisten tarpeisiin sekä muutakin asiakkailta tulevan palautteen mukaan. - Vuolenkoskellla vakituisia asukkaita on toki enemmän kuin Vuohijärvellä, kauppias toteaa.

2 thoughts on “M-kauppa ja leipomo aloittaa Vuolenkoskella – monen jaalalaisen mökkitien varrella

  1. Mikko Karlsson

    Moro
    Kun nuohoussysteemit muuttuvat kesällä, voisitko tehdä jutun painettuun Jaalalainen lehteen, mistä kesämökkiläinen jatkossa saa/tilaa nuohouksen? Tähän mennessä nuohooja on käynyt laittamassa oveen lapun, jossa kertoo, milloin hän tulee nuohoamaan, joten ole paikalla. Miten jatkossa? Ensi kesänä pitäisi taas nuohota kolmen vuoden tauon jälkeen. Vaan, miten homma toimii? Tuskin olen ihan ainoa, joka asiaa pohtii.

    Kesäjaalalainen Mikko Karlsson

Comments are closed.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus