keskiviikko, toukokuu 22, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jaala pelaa mitaleista Inkeroisten jäähallissa
Artikkelit

Jaala pelaa mitaleista Inkeroisten jäähallissa

Jääkiekon kyläsarjan välierät ja mitalipelit pelataan lauantaina 23.3. Inkeroisten jäähallissa. Välierissä ovat vastakkain klo 11 alkavassa pelissä Jaalan ja Niinistön joukkue sekä kello 12.30 alkavassa pelissä Valkealan Kirkonkylän ja Selänpään joukkue. Otteluissa pelataan 2x20 minuutin erät.

Välierien hävinneet pelaavat pronssiottelun kello 14 ja finaalipeli kirkkaimmasta mitalista alkaa kello 15.30. Peleihin on vapaa pääsy.

Kyläsarjaa on pelattu Valkealassa vuodesta 1981 lähtien. Jaalan joukkue pääsi mukaan sarjaan vuonna 2016. Kyläsarjassa pelataan jääkiekon sääntökirjan mukaisesti, mutta käytössä on kuntokiekosta tutut rajoitteet (ei taklauksia eikä lämäräreitä). Rangaistuksen arvoiset rikkeet ammutaan rangaistuslaukauksina. Ottelusta poistamiseen johtavissa törkeistä rikkeistä tuomitaan kaksi tai useampi rangaistuslaukaus, tuomarien päätöksen mukaan. Rangaistuslaukauksen ampuu rikottu pelaaja, jos sellainen on määriteltävissä.