keskiviikko, toukokuu 22, 2019
Etusivu > Artikkelit > Miljoonia maaseudulle – hakuaika nyt!
Artikkelit

Miljoonia maaseudulle – hakuaika nyt!

Kaakkois-Suomen ELY-keskus hakee parhaillaan uusia rahoitettavia investointikohteita, jotka hyödyttävät maaseudun elinkeinoja ja elinvoimaisuutta.

Esimerkkejä hakuun toivottavista kohteista ovat maaseudun ympäristö- ja kulttuurikohteet, retkisatamat, reitistöt sekä vesihuolto- ja tietoliikenneverkostot. Hankehaku on avoinna 31.3.2019 asti sähköisessä Hyrrä-järjestelmässä ja valinnat tehdään pisteytyksen perusteella kevään aikana.

Valintaperusteissa arvostetaan hankkeen uutuusarvoa ja toteuttamismahdollisuuksia.

Jatkuvan yritysrahoituksen lisäksi on tarvetta kehittää maaseudun infraa ja elinkeinotoiminnan edellytyksiä. Teemahaulla saadaan myös koottua yleishyödylliset investointihakemukset samaan valintajaksoon, jolloin valinta on mahdollisimman oikeudenmukainen. Tämän haun jälkeen Kaakkois-Suomen ELY-keskus ei todennäköisesti rahoita enää uusia vastaavia hankkeita tällä ohjelmakaudella (2014-2020).