perjantai, joulukuu 13, 2019
Etusivu > Artikkelit > Miljoonia maaseudulle – hakuaika nyt!
Artikkelit

Miljoonia maaseudulle – hakuaika nyt!

Kaakkois-Suomen ELY-keskus hakee parhaillaan uusia rahoitettavia investointikohteita, jotka hyödyttävät maaseudun elinkeinoja ja elinvoimaisuutta. Esimerkkejä hakuun toivottavista kohteista ovat maaseudun ympäristö- ja kulttuurikohteet, retkisatamat, reitistöt sekä vesihuolto- ja tietoliikenneverkostot. Hankehaku on avoinna 31.3.2019 asti sähköisessä Hyrrä-järjestelmässä ja valinnat tehdään pisteytyksen perusteella kevään aikana. Valintaperusteissa arvostetaan hankkeen uutuusarvoa ja toteuttamismahdollisuuksia. Jatkuvan yritysrahoituksen lisäksi on tarvetta kehittää maaseudun...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus