tiistai, marraskuu 19, 2019
Etusivu > Artikkelit > Terveysaseman puolesta: kansalaisadressi verkossa, nimilistat Jaalan kaupoissa
Artikkelit

Terveysaseman puolesta: kansalaisadressi verkossa, nimilistat Jaalan kaupoissa

Vetoomuksen Jaalan terveysaseman palvelujen puolesta voi allekirjoittaa seuraaavissa paikoissa Jaalassa: Jaalan sivuapteekki, Terveysasema, Parturi-Kampaamo Emilia, KRM E. Paavolainen, Kahvila Pusan Herkut (SEO) sekä ravintola Vanha Kelo. Liikasenmäellä laskiaistiistaina 5.3. järjestettävään EL Jaalan laskiaisriehaan toimitetaan myös yksi lista. Internetistä kansalaisadressi löytyy osoitteesta https://www.adressit.com/jaala Share on Facebook Share Share on TwitterTweet

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus