keskiviikko, toukokuu 22, 2019
Etusivu > Artikkelit > Pääkirjaston ilmaista työskentelytilaa uudistetaan
Artikkelit

Pääkirjaston ilmaista työskentelytilaa uudistetaan

Kouvolan pääkirjaston ilmaista työskentelytilaa, Urban Officea, uudistetaan kevään aikana. Yhteisöllinen työtila soveltuu hyvin esimerkiksi freelancereiden, yrittäjien tai opiskelijoiden käyttöön. Kirjasto kutsuu asiakkaat kehittämään tilaa, kokeilemaan erilaisia ratkaisuja sekä antamaan palautetta tilan parantamiseksi seuraavien viikkojen aikana.
Urban Office sijaitsee pääkirjaston yläkerrassa, jossa asiakkailla on käytössä valoisat ja miellyttävästi sisustetut tilat pöytineen ja tuoleineen, langaton nettiyhteys sekä skannausmahdollisuus. Tilan väliaikaisista huonekaluista, jotka ovat myynnissä, vastaa Parik-säätiö.
Tilan kehittämisessä on mukana Noheva Luova osuuskunta. Urban Officen kehittäminen tehdään osana pääkirjaston uudistamishanketta.