fbpx
Etusivu > Artikkelit > Loma-asunnosta vakituiseksi? Ranta-alueille mahdollisuus lisätä vakituisia asuinpaikkoja jopa 2000-3000 – Jaalassa uudet paikat kylien yhteyteen
Artikkelit

Loma-asunnosta vakituiseksi? Ranta-alueille mahdollisuus lisätä vakituisia asuinpaikkoja jopa 2000-3000 – Jaalassa uudet paikat kylien yhteyteen

Tekninen lautakunta käsittelee ja päättää 12.3. kokouksessaan vakituisen ranta-asutuksen suunnitteluperiaatteista Kouvolassa. Asia oli lautakunnassa jo keväällä 2018 mutta jätettiin pöydälle lisäselvityksiä ja täydentämistä varten. Jaalan alueella mahdollisia paikkoja vakituiselle ranta-asutukselle olisivat selvityksen mukaan kyläalueet: Huhdasjärvi, Hartola, Siikava, Kirkonkylä ja Kimola ja Verla. Tällä hetkellä Kouvolan ranta-alueiden noin vajaasta 8 000 rakennuspaikasta noin 1 000 on...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.