perjantai, joulukuu 13, 2019
Etusivu > Artikkelit > Paastonajan lähiruokaa syntyy Kimolassa
Artikkelit

Paastonajan lähiruokaa syntyy Kimolassa

Pääsiäiseen on aikaa reilu kuukausi ja Jaalan Kimolassa pöhisee mämmipata. Keskitalon Maatilaleipomo valmistautuu jo kevään juhlaan. - Tämä on paastonajan ruokaa, tuumii ”mämmimestari” Aimo Jälkö. Hän kertoo tehneensä mämmiä myyntiin 90-luvun puolivälistä alkaen. - Iitin Maatilatorilla sanottiin, että eikö kukaan tekisi mämmiä, ala sinä tekemään, kun leipiä vietiin sinne myyntiin, Jälkö kertoo.   Vesi, ruismallas...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus