maanantai, marraskuu 18, 2019
Etusivu > Artikkelit > Äänestä Maaseutuparlamentti 2020 Kaakkois-Suomeen!
Artikkelit

Äänestä Maaseutuparlamentti 2020 Kaakkois-Suomeen!

Haluatko valtakunnan maaseudun kehittämisen ykköstapahtuman Kaakkois-Suomeen (Rauha, Lappeenranta) vuonna 2020? Käy siinä tapauksessa antamassa äänesi 26.-28.3.2019 välisenä aikana maaseutuparlamentti.fi- sivuilla (äänestysinfo julkaistaan lähiaikoina). Tilaisuuspaikka äänestetään kolmen finalistin joukosta ja kilpailu käydään Kurikan ja Nurmeksen kanssa. Maaseutuparlamentti 2020 –tapahtuma toteutetaan laajassa yhteistyössä kylätasolta valtionhallintoon ja kaikki sektorit osallistaen. Pääjärjestäjätahot ovat Maaseutupolitiikan neuvosto, maaseutuverkosto, Suomen Kylät ry...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus