fbpx
Etusivu > Artikkelit > Yrittäjien, kaupungin ja luonnonsuojeluliiton vaalikeskustelut Kouvolassa
Artikkelit

Yrittäjien, kaupungin ja luonnonsuojeluliiton vaalikeskustelut Kouvolassa

Yrittäjäjärjestön vaalitilaisuus järjestetään tiistaina 19.3.2019 klo 10.30 Hub Kouvola Viiraamossa (Kauppalankatu 4). Tilaisuudessa avataan yrittäjäjärjestön vaalitavoitteita ja vaihdetaan ajatuksia kaikille tärkeistä teemoista yrittäjien ja eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa. Mukana tilaisuudessa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen ja Kymen Yrittäjien puheenjohtaja Hannu Lehtinen. Eduskuntavaaliehdokkaista paikalla mm. Juha Huhtala (Vihreät), Ari Toropainen (Liike Nyt), Jenny Hasu (Keskusta), Kalle Huikko (SDP),...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.