fbpx
Etusivu > Artikkelit > Eläkeliiton paikallisyhdistys vaatii: riittävät terveyspalvelut säilytettävä Jaalassa
Artikkelit

Eläkeliiton paikallisyhdistys vaatii: riittävät terveyspalvelut säilytettävä Jaalassa

Eläkeliiton Jaalan yhdistys ry. yhtyy kevätkokouksen 2019 kannanotossaan Jaalassa käynnistetyssä kansalaisvetoomuksessa esitettyyn vaatimukseen Jaalan terveyspalvelujen parantamiseksi. Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote on ilmoittanut uudistavansa alueen toimipisteiden palveluverkoston. Suurena uhkana on pienten terveysasemien ja siten myös Jaalan terveysaseman palvelujen karsiminen tai jopa sulkeminen. Terveyspalvelujen heikennys kohtaisi pahiten ikäihmisiä sekä myös lapsiperheitä. Jaalan väestörakenne on vahvasti...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.