fbpx
Etusivu > Artikkelit > Vaikeaa kelirikkoa ennustetaan Kaakkois-Suomeen – päällystysrahoja tarvittaisiin lisää
Artikkelit

Vaikeaa kelirikkoa ennustetaan Kaakkois-Suomeen – päällystysrahoja tarvittaisiin lisää

Kelirikon merkit ovat jo nähtävissä monin paikoin tieverkolla, vaikka takana on pakkastalvi. Tänä keväänä ennustetaan Kaakkois-Suomeen normaalia vaikeampaa kelirikkotilannetta. "Sorateillä kelirikosta odotetaan melko tavanomaista. Näillä näkymin ei ole luvassa viime kevään kaltaista pahaa kelirikkoa vaan maantiet pystyttäneen pitämään liikennöitävässä kunnossa", selventää Väylän tieliikennejohtaja Pekka Rajala. Sateinen kevät voi kuitenkin pahentaa tilannetta merkittävästi. Vaikeinta kelirikkoa ennustetaan...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.