tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Onnellisuusopas viihtyy Ansalahden maisemissa – vieraat viedään Jaalan markkinoille
Artikkelit

Onnellisuusopas viihtyy Ansalahden maisemissa – vieraat viedään Jaalan markkinoille

Onnellisuusoppaaksi valittu Hanna Kallioniemi aamutelevision haastattelussa 20.3.2019 Visit Finlandin johtajan Paavo Virkkusen kanssa.

Suomi on YK:n tutkimuksen mukaan maailman onnellisin maa ja yhtenä syynä tähän pidetään läheistä luontosuhdettamme. Business Finlandin Visit Finland -yksikkö haki Rent a Finn -imagokampanjaan onnellisuusoppaita. Sadoista hakijoista valittiin kymmenen. Heistä yksi on espoolainen Hanna Kallioniemi, jonka lapsuuden mummola on Jaalan Ansalahdessa.

- Olin 20-vuotta IT-alalla kansainvälisissä markkinointitehtävissä ja päätin ennen joulua hakea opiskelemaan matkailua ja vaihtaa alaa. Nyt opiskelen Matkailupalveluiden ammattitutkintoa Careeriassa (entinen Edupoli) ja teen työharjoittelua Original Lapland -hankkeessa.

Imagokampanjaan liittyvät kansainväliset vieraat tulevat Hannalle Ansalahteen elokuun alussa muutamaksi päiväksi.

- Ajatuksena olisi käydä Jaalan markkinoilla 3.8., Hanna on suunnitellut.

Rent a Finn on kansainvälinen imagokampanja, jossa suomalaiset opettavat rauhoittumisen taitoa ja luontoyhteyttä matkailijoille. Yhteisiin aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi kalastamista, purjehtimista, saunomista, lavatansseja tai vaikka marjastamista henkilön oman kiinnostuksen mukaan.

Lue lisää Hanna Kallioniemen ajatuksista huhtikuun painetusta Jaalalaisesta tai näköislehdestä. Lehden voit tilata täältä https://jaalalainen.fi/tilaa-lehti-tasta/

Lahnajärven rauhoittavia maisemia kelpaa esitellä ulkomaisille vieraille. Kuva Hanna Kallioniemi.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus