tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Lapsia ja vaalihuumaa Vanhalla Kelolla
Artikkelit

Lapsia ja vaalihuumaa Vanhalla Kelolla

Ilmaiset makkarat tekivät kauppansa koleassa kevätsäässä. Makkaranjaossa ja liikenteenohjauksessa talkoilivat Jaalan Leijonat.

Parkkipaikat kävivät ahtaiksi Vanhalla Kelolla lauantaina 23. maaliskuuta, jolloin vietettiin perinteistä kevätriehaa – ja perinteisessä oikullisessa kevätsäässä. Tapahtuma houkutteli paikalle niin lapsiperheitä kuin kansanedustajaehdokkaitakin.

Vaalikojuja ilmestyi pihamaalle kolmin kappalein ja ehdokkaita puolenkymmentä päivän mittaan. Ilmaiset makkarat ja lukuisat lapsille suunnatut esittely- ja toimintapisteet vetivät vekaroita puoleensa niin pihalla kuin sisälläkin.

Ehdokaskojut ryhmittyivät pihan reunalle ja sieltä sai ilmapalloja ja makeisia. Poni sai tehdä töitä koko ajan.

Yläkerrassa Black Diamond Cheerleaders järjesteli lajiesittelyn, ongintaa ja kasvomaalausta, joihin jonotettiin pari tuntia putkeen.

Kasvomaalaukseen oli jatkuva jono.

Kelon alakerrassa kajautettiin karaokea ja väritettiin piirroskuvia. Isien bändi esitti lastenlauluja ihan livenä pariin otteeseen.

Pihalla poni- ja mönkkäriajelu, VPK:n paloautopiste, Verla Racing Team, amerikkalainen jalkapallo ja bingohetki kiinnostivat. Ilmaiset makkarat (300) loppuivat puolentoista tunnin kuluttua kevätriehan alkamisesta, mutta niitä saatiin vielä erä lisää.

Werla Racing Teamin pisteessä lapset saivat naputella kokoon pienen puisen naulakon Risto Lehtisen ja Kimmo Kylmäahon opastuksella.

Pilvinen ja kolea tuuli muuttui tapahtuman edetessä vesisateeksi, joka taisi vesittää tapahtuman päättyväksi hieman ennen aikojaan, niin että piha tyhjeni jo puolisen tuntia ennen määräaikaa.

Ilmaistapahtuman mahdollistivat paikalliset yritykset ja Jaalan kotiseutusäätiö.

Paloauto on aina varma kiinnostuksen kohde. Lapset pääsivät kokeilemaan myös vesiruiskua pienen palon sammutukseen.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus