tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Aluetoimikuntien jäsenhaku käynnistyi – Jaala kuuluu Kuusankosken aluetoimikuntaan
Artikkelit

Aluetoimikuntien jäsenhaku käynnistyi – Jaala kuuluu Kuusankosken aluetoimikuntaan

Aluetoimikunnat toimivat Kouvolan tulevaisuusjaoston alaisuudessa. Tulevaisuusjaostoa johtaa jaalalaiskaksikko Jenny Hasu (oik.) puheenjohtajana ja Miia Witting varapuheenjohtajana.

Kuusankosken (Jaala mukana), Elimäen ja Kouvolan keskusta-alueen ja aluetoimikuntien jäsenhaku käynnistyi 26.3.2019. Ehdokkaaksi aluetoimikuntaan voit ilmoittautua täyttämällä hakulomakkeen osoitteessa kouvola.fi/aluetoimikunnat.

Kouvolan kaupunkistrategian tavoite on yhteinen Kouvola, joka toteutetaan asukkaiden ja järjestöjen, yritysten, viranomaisten ja muiden tulevaisuuden toimijoiden kanssa. Toiminnan myötä syntyy verkosto, joka kehittää palveluja, demokratiaa ja yrittäjyyttä.

Aluetoimikunnat ovat verkoston keskeisiä toimijoita. Ne yhdistävät verkoston osia, edistävät alueen kehittämistä ja asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Jäseniksi halutaan eri-ikäisiä ja eri puolilla aluetta asuvia kaupunkilaisia, joilla on osaamista elämän eri alueilta ja intoa olla mukana kehittämässä kaupunkiamme. Aluetoimikunnat toimivat tulevaisuusjaoston alaisuudessa.

Aluetoimikuntaan voit ilmoittautua ehdokkaaksi 25.4.2019 mennessä. Ilmoittautumislomake ja lisätietoja aluetoimikunnista löytyy osoitteesta kouvola.fi/aluetoimikunnat.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus