fbpx
Etusivu > Artikkelit > Aluetoimikuntien jäsenhaku käynnistyi – Jaala kuuluu Kuusankosken aluetoimikuntaan
Artikkelit

Aluetoimikuntien jäsenhaku käynnistyi – Jaala kuuluu Kuusankosken aluetoimikuntaan

Aluetoimikunnat toimivat Kouvolan tulevaisuusjaoston alaisuudessa. Tulevaisuusjaostoa johtaa jaalalaiskaksikko Jenny Hasu (oik.) puheenjohtajana ja Miia Witting varapuheenjohtajana. Kuusankosken (Jaala mukana), Elimäen ja Kouvolan keskusta-alueen ja aluetoimikuntien jäsenhaku käynnistyi 26.3.2019. Ehdokkaaksi aluetoimikuntaan voit ilmoittautua täyttämällä hakulomakkeen osoitteessa kouvola.fi/aluetoimikunnat. Kouvolan kaupunkistrategian tavoite on yhteinen Kouvola, joka toteutetaan asukkaiden ja järjestöjen, yritysten, viranomaisten ja muiden tulevaisuuden toimijoiden kanssa. Toiminnan...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.