tiistai, kesäkuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Vanhassa Kelossa jännättiin, kävikö Antilla flaksi napakympissä
Artikkelit

Vanhassa Kelossa jännättiin, kävikö Antilla flaksi napakympissä

Kisakatsomo kokoontui 28.3. Jaalassa ravintolan yläkertaan jännittämään, miten Ruoholan Antin käy napakymppi-ohjelmassa. Antti oli päättänyt tehdä ohjelmaan osallistumisestaan tapahtuman ja ystäviä kokoontuikin paikalle viitisenkymmentä.

Tuttava oli ilmoittanut miehen ohjelmaan joulukuussa. Puhelinhaastattelu ja oma kännykällä kuvattu esittelyvideo vakuuttivat valitsijat ja kutsu ohjelman nauhoituksiin napsahti. Ennen joulua jakso oli purkissa. Lähetysaika selvisi vasta kuukauden päivät ennen h-hetkeä.

- Paikkakunnalla tiedettiin kyllä että olin käynyt kuvauksissa. Kolme tuttua oli mukana kannustusjoukoissa, Antti Ruohola kertoo.

Ennen napakymppi-ohjelmaa katsottiin Antin oma esittelyvideo.

- On kiva täyttää nämä penkit napakymppi-kisastudion merkeissä, Antti hehkutti hetki ennen ohjelman alkua. Hän työskentelee itsekin silloin tällöin Vanhassa Kelossa tiskin takana.

Ravintolassa oli kello 18 alkaen tarjolla pientä purtavaa ja parin tunnin päästä siirryttiin yläkertaan seuraamaan ohjelmaa screeniltä.

Mitenkä Antin sitten kävi napakympissä? Vastaukset neiti X:n kysymyksiin kirvoittivat naurunremahduksia Kelon kisakatsomossa. Varsinkin se yksi, parturikäyntiä koskeva, johon Antti heitti: ”Hyvältä pitää näyttää, kun pukille pääsee.”

Herra A:na ollut Antti ei tullut valituksi, siinä meni Naantalin kylpylämatka sivu suun. Neiti X poimi mukaansa herra C:n jonka kanssa pääsi Prahaan.

Entäs vuoden päivät sinkkuna elelleen Antin tulevaisuus?

- Haku päälle, mies tuumaa.

Paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat verkkolehden puoleen hintaan koodilla tilaaja2019. Piilota tämä ilmoitus