tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Hartolan kauppa avaa jälleen ovensa
Artikkelit

Hartolan kauppa avaa jälleen ovensa

Hartolan Puoti & Baari aukeaa talvitauon jälkeen tiistaina 2.4. Arvilan leivät ja Veikkaus jäävät pois valikoimista. Maanantaisin Puoti ja Baari on suljettu.

- Arvilan leipiä ei enää valitettavasti saa meiltä perjantaisin. Mutta innokkaat voivat käydä ostamassa niitä aina lauantaisin Arvilan kotileipomolta. Tulen kuitenkin lisäämään ns. raakapakasteiden paistamista etenkin viikonloppuisin, jotta jatkossakin olisi tuoretta leipää tarjolla, kauppias Sanna Riihimäki sanoo.

- Veikkaus jää pois, siinä ei yksinkertaisesti riittänyt tarpeeksi pelaajia, jotta olisin sen saanut pidettyä. Pelikone onneksi säilyy, kauppias toteaa.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus