tiistai, marraskuu 12, 2019
Etusivu > Artikkelit > Erilaista pääsiäisherkkua Jaalasta
Artikkelit

Erilaista pääsiäisherkkua Jaalasta

Vesa Ahtiainen (vas.) ja Elisa Ahtiainen noutamassa vuohenlihapurkkeja Palviliha Oy:stä Korialta. Keskellä Palvilihan yrittäjä Ville Ruuda.   Mikäli lampaanliha ei satu suuhun, Jaalasta voi hakea erilaiset pääsiäisherkut. Mettipolun Pukki & Porkkana on valmistuttanut erän vuohenlihatuotteita. Lampaanlihaan vuohen makua ei kannata verrata. Vuohenlihan maku ei ole suoraan verrattavissa mihinkään muuhun suomalaiseen lihaan. Jotkut sanovat sen olevan...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus