tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Erilaista pääsiäisherkkua Jaalasta
Artikkelit

Erilaista pääsiäisherkkua Jaalasta

Vesa Ahtiainen (vas.) ja Elisa Ahtiainen noutamassa vuohenlihapurkkeja Palviliha Oy:stä Korialta. Keskellä Palvilihan yrittäjä Ville Ruuda.

 

Mikäli lampaanliha ei satu suuhun, Jaalasta voi hakea erilaiset pääsiäisherkut. Mettipolun Pukki & Porkkana on valmistuttanut erän vuohenlihatuotteita. Lampaanlihaan vuohen makua ei kannata verrata.

Vuohenlihan maku ei ole suoraan verrattavissa mihinkään muuhun suomalaiseen lihaan. Jotkut sanovat sen olevan jostain naudan- ja peuranlihan välimaastosta. Vuohenliha on melko vähärasvaista ja vähäkalorista sekä rautapitoista.

Nyt saatavilla on kilin lihaa (pakastettuna), vuohenmaitotoffeeta, pukkia purkissa ja palvattua pukkia. Tilaukset toimitetaan sovitusti Kouvolan alueella tai ne voi noutaa tilalta Jaalan Mettikylästä. Joitakin tuotteita tulee myyntiin myös Hartolan kyläkauppaan.

Mettikylän Pukki & Porkkana avaa tilapuodin jälleen kesäkuussa Mettipolun varrella Jaalassa.

Korialla palvattua jaalalaista vuohenlihaa.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus