tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Terveys- ja sosiaalipalveluista info ja keskustelu Kouvolassa 8.4.
Artikkelit

Terveys- ja sosiaalipalveluista info ja keskustelu Kouvolassa 8.4.

Kymsoten palvelujen saatavuudesta ja saavutettavuudesta keskustellaan Kouvolan kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 8.4. klo 17.30-19. Kiertue jatkuu tiistaina Kotkassa ja Pyhtäällä, keskiviikkona Miehikkälässä ja Virolahdella sekä torstaina Haminassa.

Puhujina ja kysymyksiin vastaamassa ovat Kymsoten toimitusjohtaja Annikki Niiranen, osallisuuden palvelujen johtaja Ismo Korhonen ja projektipäällikkö Asta Saario.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus