fbpx
Etusivu > Artikkelit > Vastaa kyselyyn 5.5. mennessä – liikuntapaikkaverkkoselvityksen laadinta käynnistynyt Kouvolassa
Artikkelit

Vastaa kyselyyn 5.5. mennessä – liikuntapaikkaverkkoselvityksen laadinta käynnistynyt Kouvolassa

Liikuntapaikkaverkkoselvityksen laadinta on käynnistynyt Kouvolassa. Asukkaiden ja yhdistysten mielipiteitä kartoitetaan kyselyillä. Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut on käynnistänyt kaupunkitasoisen liikuntapaikkaverkkoselvityksen laadinnan. Selvityksen tarkoituksena on luoda suuntaviivat kaupungin liikuntapaikkojen ja -alueiden palveluverkosta sekä kehittämistyölle vuosille 2020-2030. Tavoitteena on saada liikuntapaikkaverkkoselvitys valmiiksi alkusyksyllä. Osana selvitystyötä kerätään kaupunkilaisten sekä kaupungissa toimivien yhdistysten ja seurojen vastauksia nettikyselyillä, joissa kartoitetaan liikuntapaikkojen nykyistä...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.