fbpx
Etusivu > Artikkelit > Haluatko kauppiaaksi Jaalan Hartolaan? Puoti & baari on vuokrattavana
Artikkelit

Haluatko kauppiaaksi Jaalan Hartolaan? Puoti & baari on vuokrattavana

Kuudetta kesää Jaalan Hartolassa kauppiaana toimiva Sanna Riihimäki etsii puotiin ja baariin vuokrayrittäjää. Toissa kesänä avatun rakennustarvikehallin hän pitää toistaiseksi omissa käsissään. Huhtikuun alussa talvitauon jälkeen ovensa avannut kauppa ja baari on vuokrattavissa vaikka heti uudelle yrittäjälle. - Kuudes kesä on alkamassa ja tuntuu siltä, että kauppa on nyt kehitetty sellaiseksi kuin olen halunnutkin. Baarin...
Tämän artikkelin voivat lukea verkkolehden tilaajat. Voit tehdä tilauksen haluamallesi ajalle (1-12 kk) täältä. Tilauksilla on yhden päivän maksuton tutustumisaika. Mikäli olet jo tilaaja, kirjaudu ensin "Oma tili" kohdassa, joka löytyy päävalikosta.