fbpx
Etusivu > Artikkelit > Miten julkisen liikenteen pitäisi toimia Jaalan suuntaan? – Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!
Artikkelit

Miten julkisen liikenteen pitäisi toimia Jaalan suuntaan? – Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Kouvolan kaupunki valmistelee parhaillaan joukkoliikenteen kehittämissuunnitelmaa vuosille 2020-2025. Kehittämissuunnitelman laatimista tukeva kuntalaistyöpaja järjestetään maanantaina 13.5. klo 13-17 Kouvolan kaupungintalon valtuustosalissa. Työpajaan mahtuu mukaan 55 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Työpajassa tarkastellaan joukkoliikennettä asiakaskokemuksen kautta erilaisia työpajapisteitä hyödyntämällä. Ilmoittautumaan pääset tästä. Vuosille 2020-2025 laadittava joukkoliikenteen kehittämissuunnitelma asettaa Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen kehittämiselle suunnan tuleville vuosille. Tavoitteena on nostaa joukkoliikenteen kulkutapa-astetta...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.