maanantai, elokuu 26, 2019
Etusivu > Artikkelit > Miten julkisen liikenteen pitäisi toimia Jaalan suuntaan? – Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!
Artikkelit

Miten julkisen liikenteen pitäisi toimia Jaalan suuntaan? – Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Kouvolan kaupunki valmistelee parhaillaan joukkoliikenteen kehittämissuunnitelmaa vuosille 2020-2025. Kehittämissuunnitelman laatimista tukeva kuntalaistyöpaja järjestetään maanantaina 13.5. klo 13-17 Kouvolan kaupungintalon valtuustosalissa. Työpajaan mahtuu mukaan 55 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Työpajassa tarkastellaan joukkoliikennettä asiakaskokemuksen kautta erilaisia työpajapisteitä hyödyntämällä. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Vuosille 2020-2025 laadittava joukkoliikenteen kehittämissuunnitelma asettaa Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen kehittämiselle suunnan tuleville vuosille. Tavoitteena on nostaa joukkoliikenteen kulkutapa-astetta ja houkutella yhä enemmän kouvolalaisia säännöllisiksi julkisen liikenteen käyttäjiksi. Kuntalaistyöpajalla ja myöhemmin avattavalla kyselyllä hankitaan asukkaiden eli paikallisliikenteen nykyisten ja tulevien käyttäjien näkemyksiä siitä, mitkä kehittämistoimenpiteet koetaan tärkeiksi.

Kuntalaistyöpajan jälkeen avataan kysely, jonka kautta kehittämissuunnitelman laadintaan pystyvät osallistumaan laajasti myös he, jotka eivät osallistu työpajaan. Kysely avautuu tiistaina 14.5. ja vastausaikaa on 7.6. saakka. Kyselyn linkki julkaistaan 14.5.

Kuntalaistyöpajasta ja kyselystä saatava toivottavasti runsas materiaali käydään läpi kesän aikana. Kehittämissuunnitelman on tarkoitus valmistua syksyllä 2019.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus