perjantai, toukokuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Lähiruokatori uutuutena Jaalan kesänavauksessa
ArtikkelitUutiset

Lähiruokatori uutuutena Jaalan kesänavauksessa

Jaalan kesänavaustapahtuma uudistuu Jaalan Yrittäjien 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Ennen perinteisiä seremonioita on mahdollisuus tutustua lähiseudun ruokatuottajiin parin tunnin ajan kesäkuun toisena lauantaina 8.6. Liikasenmäellä.

Lähiruokatorilla kello 13-15 esittäytyvät tuotteineen Mettipolun Pukki & Porkkana, Keskitalon Maatilaleipomo, Sinibell, Repojotos, Hunaja-Kymi, Makumarja sekä Mustila Viini. Jaalan-Kuusankosken Riistanhoitoyhdistys järjestää simulaattoriammuntaa.

Viime vuoden tapaan ohjelmassa on myös leikkimielinen Jaalan Yrittäjien ja Kesäneuvoston välinen haastekisa, jossa kilpaillaan kiertopalkinnosta. Viime vuonna se jäi Yrittäjien haltuun. Kesänavaustapahtumassa vierailee myös tänä vuonna 80 vuotta täyttävän aluejärjestö Kymen Yrittäjien paikallisyhdistyskiertue.

Kesäjaalalaisen kastamiseen huipentuva avausseremonia alkaa kello 15.00. Tapahtuman musiikista vastaa tänä vuonna Kouvolan Soivat Kylät ry.

Perinteiseen tyyliin kesänavauksen yleisö voi osallistua ilmaiseen arvontaan, jossa voi voittaa yrittäjien lahjoittamia tuotepalkintoja. Lions Club Jaala jakaa tilaisuudessa stipendejä opinnoissaan menestyneille jaalalaisille.

Jaalan Yrittäjät järjestää kesänavaustapahtuman yhteistyössä LC Jaalan ja Jaalan kotiseutusäätiön kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *