fbpx
Etusivu > Artikkelit > ”Oluella oheiskohteessa” tutustuttaa asuntomessujen oheiskohteisiin – vastaa kilpailuumme ja voit voittaa vuosikerran!
Artikkelit

”Oluella oheiskohteessa” tutustuttaa asuntomessujen oheiskohteisiin – vastaa kilpailuumme ja voit voittaa vuosikerran!

Korialla Kouvolassa järjestetään asuntomessut 12.7.-11.8.2019. Vetovoimainen tapahtuma tuo valtavasti väkeä seudulle. Asuntomessuilla on myös kolme virallista oheiskohdetta, jotka esittelemme juttusarjassamme ennen messuja. Juttusarja ”Oluella oheiskohteessa” painottuu tähän verkkolehteen, mutta lyhyet esittelyt voi lukea myös paperilehdestä, joka ilmestyy 6. kesäkuuta ja postitetaan myös Jaalan kesämökkiläisille kotiosoitteisiin. Juttusarjassa olut ei ole pääroolissa, enemmän puhutaan oheiskohteiden tarjonnasta, yrityksistä...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.