tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > ”Oluella oheiskohteessa” tutustuttaa asuntomessujen oheiskohteisiin – vastaa kilpailuumme ja voit voittaa vuosikerran!
Artikkelit

”Oluella oheiskohteessa” tutustuttaa asuntomessujen oheiskohteisiin – vastaa kilpailuumme ja voit voittaa vuosikerran!

Korialla Kouvolassa järjestetään asuntomessut 12.7.-11.8.2019. Vetovoimainen tapahtuma tuo valtavasti väkeä seudulle. Asuntomessuilla on myös kolme virallista oheiskohdetta, jotka esittelemme juttusarjassamme ennen messuja.

Juttusarja ”Oluella oheiskohteessa” painottuu tähän verkkolehteen, mutta lyhyet esittelyt voi lukea myös paperilehdestä, joka ilmestyy 6. kesäkuuta ja postitetaan myös Jaalan kesämökkiläisille kotiosoitteisiin.

Juttusarjassa olut ei ole pääroolissa, enemmän puhutaan oheiskohteiden tarjonnasta, yrityksistä ja tapahtumista.

Kilpailu – tiedätkö oheiskohteet ja mistä oluen katkeruus tulee?

Vastaamalla kahteen kysymykseen osallistut arvontaan, jossa voi voittaa vuodeksi paperilehden, digitaalisen näköislehden tai lukuoikeuden verkkolehteen. (Verkkolehti on muuttumassa maksulliseksi piakkoin.)

Kilpailukysymykset:

1) Mitkä ovat Kouvolan asuntomessujen viralliset oheiskohteet?

2) Mikä tekee oluen katkeruuden?

Lähetä vastauksesi 25.5.2019 mennessä sähköpostilla toimitus@jaalalainen.fi ja olet mukana arvonnassa!

Comments are closed.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus