fbpx
Etusivu > Artikkelit > Väärää tietoa alituskorkeuksista – risteilyaluksen pääsy Pyhäjärvelle vain senteistä kiinni!
ArtikkelitKimolan kanava

Väärää tietoa alituskorkeuksista – risteilyaluksen pääsy Pyhäjärvelle vain senteistä kiinni!

Kimolanlahden sillan alituskorkeus on 4,40 metriä. Heinolasta tuleva risteilyalus vaatisi 4,5 metriä.   Toisin kuin julkisuudessa on ollut esillä, heinolalaisen risteilyaluksen pääsy Pyhäjärvelle saakka on vain muutamista senteistä kiinni. Kimolanlahden sillan alituskorkeus on keskivedenkorkeuden aikaan 4,40. (Ei 3,70 joka oli Eiraskan eli Kimolan sillan alituskorkeus ennen korotusta.) Kanavan uusien siltojen alituskorkeus on 4,80. Heinolan Laivaosakeyhtiön...
Tämän artikkelin voivat lukea verkkolehden tilaajat. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu tilillesi "Oma tili" kohdasta valikosta. Verkkolehden voi tilata tästä.