sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Käytätkö julkisia? Kulkeeko busseja riittävästi?
Artikkelit

Käytätkö julkisia? Kulkeeko busseja riittävästi?

Kouvolan kaupunki valmistelee parhaillaan joukkoliikenteen kehittämissuunnitelmaa vuosille 2020-2025. Nyt pääset vaikuttamaan suunnitelman laadintaan vastaamalla kyselyyn.

Vuosille 2020-2025 laadittava joukkoliikenteen kehittämissuunnitelma asettaa Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen kehittämiselle suunnan tuleville vuosille. Tavoitteena on nostaa joukkoliikenteen kulkutapa-astetta ja houkutella yhä enemmän kouvolalaisia säännöllisiksi julkisen liikenteen käyttäjiksi. Kyselyllä hankimme asukkaiden eli joukkoliikenteen nykyisten ja tulevien käyttäjien näkemyksiä siitä, mitkä kehittämistoimenpiteet koetaan tärkeiksi.

Millaista on Kouvolan joukkoliikenne vuonna 2025? Irrota ajatuksesi nykyhetkestä ja mieti, millainen olisi joukkoliikenteen ihannetila vuonna 2025. Kyselyssä kysytään ensin taustatietojasi ja nykyisistä liikkumistottumuksistasi. Sitten pääset pohtimaan sinulle merkityksellisiä asioita joukkoliikenteessä ja joukkoliikenteen tulevien vuosien kehittämistä.

Vastaaamaan pääset osoitteesta kouvolanbussit.fi. Voit myös vastata täyttämällä paperisen lomakkeen Bussimatkatoimistossa (Torikatu 2).

Kyselyyn vastausaikaa on 7.6. klo 15 saakka. Varaathan vastaamiseen noin 15-20 minuuttia aikaa, jotta ehdit pohtia kysymyksiä ja kirjata ylös kaikki mieleesi tulevat asiat. Jokainen vastaus on erittäin tärkeä. Nyt on mahdollista vaikuttaa!

Vastaajien kesken arvotaan 3 kpl 30 vrk:n kausilippuja tai kausilipun hinnan verran arvoa Kouvolan joukkoliikenteeseen. Arvonnan voittajat (3 kpl) saavat valita kummanko tuotteen haluavat matkakortille. Voit jättää kyselyn lopuksi yhteystietosi, mikäli osallistut arvontaan.

Vastauksista saatava toivottavasti runsas materiaali käydään läpi kesän aikana. Kehittämissuunnitelman on tarkoitus valmistua syksyllä 2019.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löydät osoitteesta kouvolanbussit.fi sekä Facebookista facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löydät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus