fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kuusankosken aluetoimikuntaan ehdolla yksi jäsen ja varajäsen Jaalasta
Artikkelit

Kuusankosken aluetoimikuntaan ehdolla yksi jäsen ja varajäsen Jaalasta

Tulevaisuusjaosto päätti kokouksessaan 9.5.2019 esittää aluetoimikuntiin valittavaksi seitsemän jäsentä ja viisi varajäsentä. Aluetoimikuntien nimitysesitykset käsitellään seuraavaksi kaupunginhallituksen kokouksessa ja nimitysehdotuksen vahvistaa kaupunginvaltuusto 27.5.2019. Jäsenhaku Elimäen, Kuusankosken (ml. Jaala) ja Kouvolan keskusta-alueen aluetoimikuntiin oli avoinna 26.3.–25.4.2019. Hakemuksia saapui yhteensä 55. Jäsenvalinnoissa otettiin huomioon tasa-arvolain vaatimukset, alueellinen edustavuus ja ehdokkaiden ilmoittamat osaamisalueet. Kuusankosken (mukaanlukien Jaala) aluetoimikuntaan esitetään:...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.