tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kuusankosken aluetoimikuntaan ehdolla yksi jäsen ja varajäsen Jaalasta
Artikkelit

Kuusankosken aluetoimikuntaan ehdolla yksi jäsen ja varajäsen Jaalasta

Tulevaisuusjaosto päätti kokouksessaan 9.5.2019 esittää aluetoimikuntiin valittavaksi seitsemän jäsentä ja viisi varajäsentä. Aluetoimikuntien nimitysesitykset käsitellään seuraavaksi kaupunginhallituksen kokouksessa ja nimitysehdotuksen vahvistaa kaupunginvaltuusto 27.5.2019.

Jäsenhaku Elimäen, Kuusankosken (ml. Jaala) ja Kouvolan keskusta-alueen aluetoimikuntiin oli avoinna 26.3.–25.4.2019. Hakemuksia saapui yhteensä 55. Jäsenvalinnoissa otettiin huomioon tasa-arvolain vaatimukset, alueellinen edustavuus ja ehdokkaiden ilmoittamat osaamisalueet.

Kuusankosken (mukaanlukien Jaala) aluetoimikuntaan esitetään:

Jäsenet: Elojärvi Leena pj, Löytty Hannele, Saloranta Petri, Taavila Arja (Jaala), Virtanen Ulla, Virtanen Ville vpj, Ylösmäki Sauli. Varajäsenet: Bergman Ulla-Maija, Gainullina Eveliina, Niemi Sirpa, Sarpola Ilkka, Tuominen Harri (Jaala).

- Aluekehittäminen on kouvolalaisten yhteinen asia. Sillä edistetään kansalaiskunnan ja hyvän me-hengen vahvistumista, asukkaiden voimavaroja, rohkeita kokeiluja ja uusien liiketoimintakonseptien syntymistä. Kaikkien kaupunkilaisten ideoita ja kehittämispanosta tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Pienillä teoilla voimme edistää yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia kaupungissamme. Aluetoimikunnilla on tärkeä tehtävä olla mukana kehittämässä yhteistä Kouvolaa, tulevaisuusjaoston tiedotteessa todetaan.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus