fbpx
Etusivu > Artikkelit > Yrittäjätkin jyrähti terveysaseman puolesta
Artikkelit

Yrittäjätkin jyrähti terveysaseman puolesta

Jaalan terveysaseman tulevaisuus huolestuttaa myös Jaalan yrittäjiä. Yrittäjäyhdistys kirjelmöi Kymsotelle toukokuussa. Yrittäjät ovat huolissaan Kymsoten palveluverkon tulevaisuudesta Jaalan osalta. Terveysaseman palvelut kirkonkylässä nähdään yhtenä elinvoimaisuustekijänä. Kymsotelle osoitetussa lausunnossa todetaan: ”Lääkäri- ja muiden hoitokäyntien suuntautuminen pois Jaalasta voi johtaa siihen, että myös muita palveluita haetaan ja ostoksia tehdään muualta. Jaalassa toimii sivuapteekki, jonka jatko on myös...
Tämän artikkelin voivat lukea verkkolehden tilaajat. Tilauksen voi tehdä tästä 1 kk, 3 kk, 6 kk tai 12 kk ajalle. Paperilehden ja digitaalisen näköislehden tilaajat saavat 50 % alennuksen. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu tilillesi valikosta "Oma tili" kohdasta.