fbpx
Etusivu > Artikkelit > Vuokkolan päiväkoti Jaalassa palkittiin ympäristötyöstä Vihreällä lipulla
Artikkelit

Vuokkolan päiväkoti Jaalassa palkittiin ympäristötyöstä Vihreällä lipulla

Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi on myöntänyt Jaakonpuiston, Sippolan ja Vuokkolan päiväkodeille Vihreän lipun osoitukseksi suunnitelmallisesta ja korkeatasoisesta ympäristökasvatustyöstä. Tänä keväänä Vihreän lipun sai Suomessa ensimmäistä kertaa 14 uutta toimijaa, joista peräti kolme oli Kouvolasta: Jaakonpuiston, Sippolan ja Vuokkolan päiväkodit. Uusien palkittujen lisäksi myös Kymenlaakson ensimmäinen Vihreä lippu-päiväkoti löytyy Kouvolasta. Ekholmintien päiväkoti sai ensimmäisen Vihreän lippunsa v....
Tämän artikkelin voivat lukea verkkolehden tilaajat. Tilaukset voi tehdä tästä. Toukokuun loppuun saakka alennus -50 % koodilla 201905. Myös paperilehden tai digitaalisen näköislehden tilaajille alennus -50 % koodilla tilaaja2019.