fbpx
Etusivu > Artikkelit > Leikkipaikkoja poistoon – tekninen lautakunta käsittelee 28.5.
Artikkelit

Leikkipaikkoja poistoon – tekninen lautakunta käsittelee 28.5.

Tuoreen leikkipaikkaselvityksen perusteella ehdotetaan poistettavaksi 33 leikkipaikkaa Kouvolan nykyisestä 141 leikkipaikasta niiden vähäisen käytön, huonon sijainnin tai huonokuntoisuuden takia. Tilaajana voit lukea tämänkin jutun kokonaan. Tilauskampanja toukokuun loppuun saakka, saat verkkolehden puoleen hintaan! Myös paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat verkkolehden koko ajan 50 % alennuksella. Voit tehdä tilauksen tästä. Jäljelle jäävistä 108 leikkipaikasta ehdotetaan kunnostettavaksi...
Tämän artikkelin voivat lukea verkkolehden tilaajat. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu omalle tilillesi. Verkkolehden tilauksen voi tehdä klikkaamalla tästä. Toukokuun loppuun mennessä verkkolehden tilanneille 50 % alennus!  Alennuskoodi 201905. Paperilehden ja näköislehden tilaajille myös 50 % alennus verkkolehdestä. Koodi tilaaja2019.