fbpx
Etusivu > Artikkelit > Yrittäjät tutustuivat merivartiostoon
Artikkelit

Yrittäjät tutustuivat merivartiostoon

Partioveneillä päästiin Varissaareen. Jaalan yrittäjiä oli mukana Kymen Yrittäjien ja Puolustusvoimien yhteistoimintapäivässä, joka järjestettiin tällä kertaa Kotkan merivartioasemalla ja Varissaaressa. Tilaajana voit lukea tämänkin jutun kokonaan. Tilauskampanja toukokuun loppuun saakka, saat verkkolehden puoleen hintaan! Myös paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat verkkolehden koko ajan 50 % alennuksella. Voit tehdä tilauksen tästä. TILAA LEHTI TÄSTÄ Päivän aikana...
Tilaamalla verkkolehden voit lukea tämän jutun. Toukokuun loppuun puoleen hintaan! Tilaamaan pääsee tästä. Paperilehden ja näköislehden tilaajille alennuskoodi verkkolehteä varten TILAAJA2019 ja pelkästään verkkolehden tilaaville alennuskoodi 201905.