fbpx
Etusivu > Artikkelit > Mökkipitäjän kuulumiset luet tuoreeltaan edullisesti Jaalalaisen verkkolehdestä – katso miksi Satu Ruohonen päätti tilata verkkolehden
Artikkelit

Mökkipitäjän kuulumiset luet tuoreeltaan edullisesti Jaalalaisen verkkolehdestä – katso miksi Satu Ruohonen päätti tilata verkkolehden

Jaalaan syntyi oma pitäjänlehti 1998. Sellaista ei kukaan ollut aikaisemmin perustanut. Nyt jo yli 20 vuoden kokemuksella tarjoamme kiinnostavia uutisia ja koskettavia tarinoita. Paljon juttuja, joita et lue mistään muualta. Jaalalainen toimii edelleen yksityisenä yrityksenä eikä kuulu mihinkään lehtikonserniin. Paperilehden rinnalle ja digitaalisen näköislehden rinnalle on syntynyt tilattava verkkolehti. Verkkolehden tilaajana saat jutut luettavaksesi tuoreeltaan...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.