fbpx
Etusivu > Artikkelit > Mistä nuohooja jatkossa? Piirinuohoussopimukset lakkaavat kesäkuun lopussa
Artikkelit

Mistä nuohooja jatkossa? Piirinuohoussopimukset lakkaavat kesäkuun lopussa

Nuohouspalvelujen järjestämistä koskevat pelastuslain muutokset tulivat voimaan 1.1.2019. Pelastuslaitoksilta poistui velvoite huolehtia nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan. Käytännössä tämä tarkoittaa piirinuohousjärjestelmän loppumista. Nykyiset alueelliset piirinuohoussopimukset lakkaavat viimeistään 30.6.2019. Verkkolehden tilaajat voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Hyödynnä kampanjaetu -50 % toukokuun loppuun mennessä. Paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat myös verkkolehden puoleen hintaan. Jaalassa on vuodesta 1998 toiminut Nuohoustoimi...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.