fbpx
Etusivu > Artikkelit > Julkaistaan pian: Oluella oheiskohteessa: Verla, Taideruukki, Ankkapurha
Artikkelit

Julkaistaan pian: Oluella oheiskohteessa: Verla, Taideruukki, Ankkapurha

Kouvolan asuntomessut Korialla pidetään 12.7.-11.8.2019. Historia ja nykypäivä kohtaavat niin Korian pioneeripuistoon rakentuvilla messuilla kuin oheiskohteissakin, joista pian julkaistava juttusarjamme kertoo tarkemmin.   Kouvolan asuntomessujen oheiskohteet henkivät historiaa eri puolilta Kouvolaa: Verla Jaalassa, Taideruukki Kuusankoskella ja Ankkapurhan kulttuuripuisto Anjalassa. UNESCO:n maailmanperintökohde Verlan ruukkimiljöö on Korian asuntomessujen oheiskohde. Juttusarjassa pistäydymme oluella kaikissa oheiskohteissa. Anniskelupaikat ovat myös...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.