tiistai, kesäkuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kimola päivystää Pyhäjärvellä
ArtikkelitUutiset

Kimola päivystää Pyhäjärvellä

Kuva harjoituksista, Saku Tauriainen. Vapaaehtoiset järvipelastajat ovat aloittaneet kesäkuun alussa päivystyksen Kouvolan Pyhäjärvellä. Kimolan kanavan avaaminen vauhditti uuden järvipelastusaseman perustamista. Tuleva kesä on tuoreen aseman ensimmäinen päivystyskesä. Järvipelastajat tarjoavat Kouvolan Pyhäjärvellä apua veneilijöille kiireettömissä tilanteissa, joissa ei ole välitöntä hengenvaaraa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi polttoaineen loppuminen, konerikko tai potkurin irtoaminen tai rikkoutuminen. Pelastajat suosittelevat...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat verkkolehden puoleen hintaan koodilla tilaaja2019. Piilota tämä ilmoitus