sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kimola päivystää Pyhäjärvellä
Artikkelit

Kimola päivystää Pyhäjärvellä

Kuva harjoituksista, Saku Tauriainen. Vapaaehtoiset järvipelastajat ovat aloittaneet kesäkuun alussa päivystyksen Kouvolan Pyhäjärvellä. Kimolan kanavan avaaminen vauhditti uuden järvipelastusaseman perustamista. Tuleva kesä on tuoreen aseman ensimmäinen päivystyskesä. Järvipelastajat tarjoavat Kouvolan Pyhäjärvellä apua veneilijöille kiireettömissä tilanteissa, joissa ei ole välitöntä hengenvaaraa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi polttoaineen loppuminen, konerikko tai potkurin irtoaminen tai rikkoutuminen. Pelastajat suosittelevat...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus