tiistai, kesäkuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Vuoden kesäjaalalainen visioi kalliomaalauksista matkailuvalttina ja uskoo Tallinna-tunneliin
ArtikkelitUutiset

Vuoden kesäjaalalainen visioi kalliomaalauksista matkailuvalttina ja uskoo Tallinna-tunneliin

Tästä vuodelta 1975 olevan matkailukirjan nippunosturien kuvasta alkoi kiinnostus Kimolan kanavaa kohtaan. Eläkkeellä olevan palopäällikön tuli ei sammu edes saavillisella kylmää Pyhäjärven vettä. Lapuan mies halajaa historiaa matkailuvaltiksi ja Suomen kalliomaalauksista kertova kirja on kulunut käsissä ahkerasti. Tämän jutun voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilauksen voi tehdä kätevästi alta. Maksu hoituu verkkopankissa tai kortilla. Tilauksen...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat verkkolehden puoleen hintaan koodilla tilaaja2019. Piilota tämä ilmoitus