sunnuntai, syyskuu 22, 2019
Etusivu > Artikkelit > Oluella oheiskohteessa: Ankkapurha
Artikkelit

Oluella oheiskohteessa: Ankkapurha

Kimmo ja Satu Ruohonen Ankkapurhan makasiinikahvilassa. Asuntomessujen oheiskohde Ankkapurhan kulttuuripuisto yhdistää tutustumiskohteita Kymijoen molemmilla rannoilla, Anjalan ja Inkeroisten kylissä. Kulttuuripuisto levittäytyy Anjalan kirkolta Anjalan kartanomiljööseen. Kymijoen vastarannalla voit tutustua Ankkapurhan teollisuusmuseoon, Museotalo Warpuseen sekä Alvar Aallon suunnittelemaan teollisuus- ja asuinalueeseen. Puistossa on toimintaa perheille, liikkujille, kulttuurinnälkäisille sekä kaikille, jotka etsivät rentoa kesätunnelmaa. Tämän artikkelin voivat...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus