tiistai, marraskuu 12, 2019
Etusivu > Artikkelit > Koski kohisi Verla-päivänä – katso tunnelmia videolta
Artikkelit

Koski kohisi Verla-päivänä – katso tunnelmia videolta

Verla-päivää vietettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti jo 8.6. kun se yleensä on vasta heinäkuussa. Asuntomessujen oheiskohteena olevassa Verlassa arvioitiin messujen tuovan yleisöryntäystä Verlaan heinä-elokuussa sen verran, että Verla-päivän vietto siirrettiin jo kesäkuun alkuun. Koskenjuoksutus, tukkilaisnäytökset ja Äijäkanteleet houkuttelivat maailmanperintökohteeseen jälleen satamäärin kävijöitä. Alla olevalta videolta voit katsella alkuiltapäivän tunnelmia. Kun teet verkkolehden tilauksen, voit seurata myös...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus