tiistai, kesäkuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Näin tehdään paperia, katso video – Verlassa voit osallistua kurssille
ArtikkelitUutiset

Näin tehdään paperia, katso video – Verlassa voit osallistua kurssille

Pikku Kipon keramiikka- ja paperintekopaja toimii Verlan ruukkikylässä tallin tiloissa tarjoten työnäytöksiä ja työpajoja kesäkaudella. Tee itsellesi mieluinen kesämuisto: tallirakennuksen paperipajassa voit kokeilla paperinvalmistusta käsityönä. Materiaalina on kierrätyspaperimassa tai kuusihioke, josta aikanaan tehtiin Verlassa käsipahvia. Tuotoksista syntyy kortteja, kirjanmerkkejä yms. Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilaaminen onnistuu kätevästi tästä. Paperilehden ja näköislehden tilaajat...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat verkkolehden puoleen hintaan koodilla tilaaja2019. Piilota tämä ilmoitus