sunnuntai, syyskuu 22, 2019
Etusivu > Artikkelit > Näin tehdään paperia, katso video – Verlassa voit osallistua kurssille
Artikkelit

Näin tehdään paperia, katso video – Verlassa voit osallistua kurssille

Pikku Kipon keramiikka- ja paperintekopaja toimii Verlan ruukkikylässä tallin tiloissa tarjoten työnäytöksiä ja työpajoja kesäkaudella. Tee itsellesi mieluinen kesämuisto: tallirakennuksen paperipajassa voit kokeilla paperinvalmistusta käsityönä. Materiaalina on kierrätyspaperimassa tai kuusihioke, josta aikanaan tehtiin Verlassa käsipahvia. Tuotoksista syntyy kortteja, kirjanmerkkejä yms. Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilaaminen onnistuu kätevästi tästä. Paperilehden ja näköislehden tilaajat...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus