fbpx
Etusivu > Artikkelit > Teetä, salaattia, jalkakylpyjä – villiyrteistä on muuhunkin kuin juhannustaikoihin, se opittiin Siikavassa
Artikkelit

Teetä, salaattia, jalkakylpyjä – villiyrteistä on muuhunkin kuin juhannustaikoihin, se opittiin Siikavassa

Jaalalainen keruutuotekouluttaja Paula Niskala ja Helsingissä kokkina työskentelevä, veljensä kanssa Keskitalon Maatilaleipomoa Kimolassa pyörittävä Veli-Matti Jälkö keskustelivat  Siikavan kylätalon keittiössä tulevista yhteisistä projekteista. Tiesitkö, että voikukkalajikkeita löytyy Suomesta 13? Entä mihin maitohorsmaa voi käyttää? Keruutuotekouluttaja Paula Niskala avasi yrttien saloja Siikavan kyläyhdistyksen villiyrttikurssilla, jossa yrttejä hyödyntävä jaalalaislähtöinen kokki Veli-Matti Jälkö teki kurssilaisille ruuat. Tämän artikkelin...