tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jaalan karhu oli vattujen perässä – ruokaa ei pidä jättää pihalle mökeilläkään – katso ohjeita välttääksesi vaaratilanteita!
ArtikkelitUutiset

Jaalan karhu oli vattujen perässä – ruokaa ei pidä jättää pihalle mökeilläkään – katso ohjeita välttääksesi vaaratilanteita!

Jaalalainen Vesa Laatunen sai puhelun poliisilta puoliltaöin. Jaalassa oli havaittu karhu pihapiirissä heinäkuun ensimmäisen päivän iltana. Tarvittiin Riistanhoitoyhdistyksen virka-apua. Tämänkin jutun voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilaus käy kätevästi alla olevista linkeistä. Maksun voi tehdä verkkopankissa tai kortilla yhden päivän tutustumisjakson jälkeen. Paperilehden ja näköislehden tilaajille 50 % alennus kuponkikoodilla ”tilaaja2019”.   Vesa Laatunen toimii...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus