fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jaalan karhu oli vattujen perässä – ruokaa ei pidä jättää pihalle mökeilläkään – katso ohjeita välttääksesi vaaratilanteita!
Artikkelit

Jaalan karhu oli vattujen perässä – ruokaa ei pidä jättää pihalle mökeilläkään – katso ohjeita välttääksesi vaaratilanteita!

Jaalalainen Vesa Laatunen sai puhelun poliisilta puoliltaöin. Jaalassa oli havaittu karhu pihapiirissä heinäkuun ensimmäisen päivän iltana. Tarvittiin Riistanhoitoyhdistyksen virka-apua. Tämänkin jutun voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilaus käy kätevästi alla olevista linkeistä. Maksun voi tehdä verkkopankissa tai kortilla yhden päivän tutustumisjakson jälkeen. Paperilehden ja näköislehden tilaajille 50 % alennus kuponkikoodilla ”tilaaja2019”.   Vesa Laatunen toimii...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.