tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Juuret johtivat Huhdasjärvelle – näyttely heinäkuun viikonloppuina
ArtikkelitUutiset

Juuret johtivat Huhdasjärvelle – näyttely heinäkuun viikonloppuina

Huhdasjärvellä vietettiin tupla-avajaisia 30.6. Silloin avautui kahvila-ravintola Kierivä Kuu sekä Juuret-näyttely Huhdasjärven entisellä koululla. Tämänkin jutun voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilaus käy kätevästi alla olevista linkeistä. Maksun voi tehdä verkkopankissa tai kortilla yhden päivän tutustumisjakson jälkeen. Paperilehden ja näköislehden tilaajille 50 % alennus kuponkikoodilla ”tilaaja2019”. Marja Heikkilän ja Manuela Norrgrannin yhteys syntyi viime kesänä...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus